Diensten

The best place in town for a flight!

Flights proeverij

Voor groepen vanaf vier personen. Uitermate geschikt voor personeelsuitjes of een Bachelor Party! Hier krijgt u de kans om verschillende whiskey, rum, gin, vodka of tequila te proeven.

Groepen

Uw verjaardag of een feestje vieren? Alles kan bij Sumventure. Wij mogen tot de late uurtjes door feesten en de ruimte is geschikt voor grotegroepen die ook willen dansen! Wij kunnen ook het eten verzorgen als u dat wilt.

Cocktail Cursus

Altijd al cocktails willen maken? Bij Sumventure kan dat! Onze bartender geeft je een uitgebreide uitleg over de cocktails en natuurlijk mag jede cocktails zelf opdrinken.

Bachelor of Bachelorette party

Vier je vrijgezellen feest bij ons! Wij kunnen er een onvergetelijke avond van maken! Van een cocktail party tot whiskey proeverijen tot dansen in de late uurtjes.

Happy Hour

HAPPY HOUR! Tussen 16:00 - 18:00 en 22:00 - 24:00 2 for 1 Cocktails!

Krampcreativ

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u ook alles professioneel laten vast leggen op camera? Wij hebben daar ook een optie voor. Neem een kijkje op www.krampkreativ.nl voor een impressie van de foto's.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u ook alles professioneel laten vast leggen op camera? Wij hebben daar ook een optie voor. Neem een kijkje op www.krampkreativ.nl voor een impressie van de foto’s.

Reservation

BOOK A TABLE